February 24, 2016

După cum am promis, revenim cu un articol despre patologia piciorului determinată sau agravată de încălțămintea neadecvată.

Trebuie să începem prin a vorbi despre ce înseamnă încălțăminte de calitate pentru copii, deoarece în cazul lor o încălțare neacdevată poate determina apariția unor malformații, nu doar agravarea lor. Astfel, pentru copilul care nu suferă de o malformație de picior congenitală diagnosticată încă din primele zile de viață, un pantof de cali...

February 21, 2016

Toți ne-am confruntat măcar o dată în viață cu dureri de picioare, călcâie sau degete. În termeni medicali acestea se numesc talalgii (durerile de călcâi) și plantalgii (durerile de picior). Ca și cauze de apariție ale acestor dureri putem enumera de la traumatisme, malformații (picior varrus/ valgust etc) până la încălțămintea pe care o purtăm zi de zi. 

În cazul piciorului malformat este foarte important să ne adresăm unui specialist în podologie (știința car...

February 21, 2016

YUMEIHO® este o metoda terapeutica bazata pe actiuni manuale efectuate asupra intregului corp uman in vederea pastrarii sau ameliorarii starii de sanatate; cuprinde circa 100 de manevre care se efectueaza asupra intregului corp al pacientului.

 

Este cunoscuta si sub denumirea de “Metoda de îndreptare a coxalelor, masaj si presopunctura” sau “Masaj special Oriental Saionji”, insa denumirea originala este TERAPIA YUMEIHO®.

TERAPIA YUMEIHO® consta in aplicarea meto...

Please reload

July 18, 2016

February 21, 2016

February 21, 2016

Please reload

Postări recente
Arhiva
Please reload

  • Grey Facebook Icon
  • Grey LinkedIn Icon

© 2016 de Fiziozone.