top of page

Acerca de

Centrul de recuperare
medicala Fiziozone

Fiziozone este un centru recuperare medicala modern care ofera servicii complete de recuperare medicala si fizioterapie la cele mai inalte standarde de calitate, incepand cu consultatii de specialitate in recuperare medicala, ortopedie adulti si copii, neurologie adulti si copii si reumatologie, examinari ecografice ale aparatului locomotor, tratamentele de fizioterapie, kinetoterapie, masaj, osteopatie japoneza Yumeiho, evaluare vestibulara, evaluare posturala clinica si ozonoterapie.

 

Centrul de recuperare medicala Fiziozone raspunde prin profesionalism şi seriozitate cerinţelor şi aşteptărilor tale, stabilind noi standarde de calitate în practica clinică.

 

Fiziozone a fost primul centru de recuperare medicala din tara care a introdus ozonoterapia in tratamentele de recuperare medicala pentru toate tipurile de afectiuni.

DSC_4578-min.jpg
_IMG5321.jpg

AMENAJARE MODERNA

Inca din momentul in care intri pe usa vei observa design-ul armonios si placut care iti ofera senzatia de confort si spatiu.

Aspectul modern este o caracteristica definitorie si unul din criteriile esentiale de care am tinut cont atunci cand am format centrul de recuperare medicala.

 

A fost creat un design modern si primitor, cu un nivel ridicat de confort si conditii aliniate la cele mai exigente standarde ale clinicilor de recuperare medicala din Europa.

APARATURA
ULTRAPERFORMANTA

Investitia in tehnologia ultramoderna a fost o preocupare constanta si un pas important si necesar pentru a oferi garantia celui mai bun tratament pentru tine.

In clinica noastra s-a folosit primul laser de joasa intensitate si in prezent avem o multitudine de tratamente de laser de joasa intensitate si de inalta intensitate.

 

De asemenea, avem aparatura completa care acopera toata gama de proceduri de fizioterapie.

DSC_4526.jpg
centru recuperare medicala _edited.jpg

Combinele de electroterapie ofera toata gama de curenti terapeutici inclusiv electrostimularea medicala si lucreaza cu unitati de vacuum care fac ca electrozii sa fie aplicati in cel mai sigur mod posibil pe pacient.

Avem aparate de ultrasunet, de unde scurte, magnetoterapie, elongatii vertebrale, crioultrasunet si terapie TECAR.

Am introdus evaluarea posturala clinica cu ajutorul platformei Baro Podomotrice.

Rezolvam problemele tale de echilibru prin Platforma Multitest Equilibre care este un dispozitiv medical sofisticat si are un soft performant ce permite inregistrari posturografice in 3 conditii statice si 3 conditii dinamice.

centru recuperare medicala.jpg
centru recuperare medicala.jpg

Spatiu dedicat recuperarii medicale

Fiind impartit pe 3 etaje, centrul de recuperare medicala Fiziozone include o sala moderna dedicata kinetoterapiei cu echipamente specifice, o sala speciala pentru terapia yumeiho, sali de tratament dedicate procedurilor de fizioterapie cu echipamentele de inalta performanta, cabinete medicale primitoare, sala speciala pentru reeducarea vestibulara.

Dezvoltare profesionala continua

VEZI ECHIPA

Fiziozone este un centru recuperare medicala in care medicii, fizioterapeuti cu experienta, kinetoterapeuti si maseuri investesc constant in perfectionarea lor profesionala.

Acestia formeaza o echipa multidisciplinara care s-a angajat pe drumul inovatiei si excelentei medicale.

Echipa medicala pune pe primul loc confortul si starea ta de bine , alaturi de implementarea celui mai bun tratament pentru tine. Iti ofera toata atentia si suportul necesar pe parcursul vizitei la centrul de recuperare medicala.

centru recuperare medicala.jpg
DSC_4570-min.jpg

Avem experienta in tratarea diverselor boli si afectiuni precum:

 

- Artrita
- Spondiloza
- Hernie de disc
- Lombalgie
- Sciatica
- Lombosciatica
- Scolioza
- Tendinita
- Bursita
- Epicondilita
- Mialgie

- Nevralgie
- Entorsa
- Luxatie
- Fractura
- Protruzie discala
- PSH
- Coxartroza
- Gonartroza
- Accident vascular cerebral
- Pareza

Oferim recuperare medicala pentru:

1. Afectiuni reumatologice: Afla aici mai multe despre reumatologie

 

2. Afectiuni ortopedice si posttraumatice: Afla aici mai multe despre ortopedie

 

3. Afectiuni neurologice: Afla aici mai multe despre neurologie

 

4. Reabilitare si evaluare a tulburarilor de echilibru (vertij, ameteli): Afla aici mai multe despre reeducare vestibulara 

 

5. Afectiuni pulmonare

6. Post covid 19

"Mulțumesc din suflet colectivului de cadre medicale și nemedicale din cadrul clinicii Fiziozone, pentru profesionalismul de care au dat dovadă, in vederea recuperării mele medicale.

Recomand cu drag.

Stimă și respect."

"In urma cu 8 ani , dupa zeci de investigatii si multa suferinta, am avut norocul si onoarea sa o intalnesc pe doamna doctor Dragan Adriana.
Sunt recunoscatoare doamnei doctor pentru ca mi-a schimbat viata!
Sunt mai optimista, imi desfasor activitatea normal si am o viata normala."

Baciu Ionuț

Grecu Mihaela

bottom of page