top of page

Fizioterapie prin casa de asigurari Constanta

 Din dorinta de a ajuta cat mai multi pacienti  am facut toate eforturile sa avem un punct de lucru dedicat special pentru a iti oferi recuperare medicala cu bilet de trimitere Constanta.

Ne-am dorit sa beneficiezi de fizioterapie prin casa de asigurari Constanta si sa iti fim alaturi in tratamentul de recuperare medicala fara ca pretul sa reprezinte o bariera.

Clinica LifeRehab este a doua noastra clinica de recuperare medicala  si este situata pe  B.P Hasdeu nr. 103, etaj 1 , Constanta. Este un punct de lucru separat care ofera consultatii de recuperare medicala ,  ozonoterapie, kinetoterapie si fizioterapie.

Clinica care este situata la etajul 1 si dispune de o sala de kinetoterapie , doua sali speciale pentru fizioterapie si un cabinet medical primitor.

Echipa noastra este formata din profesionisti in recuperare medicala: medici cu experienta, fizioterapeuti si kinetoterapeuti dedicati care te trateaza cu respect , empatie si te sustin pe tot parcursul tratamentului . Vezi aici echipa

 

Avand o experienta clinica de peste 20 de ani si peste 50.000 pacienti vindecati , asiguram implementarea celui mai bun tratament pentru afectiunile musculo-scheletale astfel incat tu sa te recuperezi complet, sa scapi de dureri si sa iti imbunatatesti calitatea vietii.

Ce presupune programarea cu bilet de trimitere prin casa de asigurari constanta?

-consultatie initiala gratuita

-o cura de 10 zile de tratamente cu 4 proceduri zilnice

-consulatie de final gratuita

-scrisoare medicala cu diagnosticul si tratamentul efectuat in cadrul clinicii.

Ce acte sunt necesare pentru a beneficia de recuperare medicala si fizioterapie prin casa de asigurari Constanta ?

-bilet de trimitere prin casa nationala de asigurari de sanatate, de la medicul de familie sau specialist, valabil , catre specializarea ”Recuperare medicala” , ”Reabilitare medicala” sau ”Fizioterapie”

-acte de asigurat: adeverinta de la locul de munca + ordin de plata / cupon de pensie/ dovada platii asigurarii, etc. )

 

-copie act de identitate

-card de asigurat

bottom of page