top of page
Untitled-2.tif
centru recuperare medicala .jpg

Fizioterapie prin casa de asigurari Constanta

Din dorinta de a ajuta cat mai multi pacienti am facut toate eforturile sa avem un punct de lucru dedicat special pentru a-ti oferi recuperare medicala cu bilet de trimitere Constanta.

Ne-am dorit sa beneficiezi de fizioterapie prin casa de asigurari Constanta si sa iti fim alaturi in tratamentul de recuperare medicala fara ca pretul sa reprezinte o bariera.

Clinica LifeRehab este a doua noastra clinica de recuperare medicala si este situata pe  B.P Hasdeu nr. 103, etaj 1, Constanta. Este un punct de lucru separat care ofera consultatii de recuperare medicala,  ozonoterapie, kinetoterapie si fizioterapie.

Clinica care este situata la etajul 1 si dispune de o sala de kinetoterapie, doua sali speciale pentru fizioterapie si un cabinet medical primitor.

Echipa noastra este formata din profesionisti in recuperare medicala: medici cu experienta, fizioterapeuti si kinetoterapeuti dedicati care te trateaza cu respect, empatie si te sustin pe tot parcursul tratamentului. Vezi aici echipa

 

Avand o experienta clinica de peste 20 de ani si peste 50.000 pacienti vindecati, asiguram implementarea celui mai bun tratament pentru afectiunile musculo-scheletale astfel incat tu sa te recuperezi complet, sa scapi de dureri si sa iti imbunatatesti calitatea vietii.

Typing

Ce presupune programarea cu bilet de trimitere prin casa de asigurari constanta?

- Consultatie initiala gratuita

- O cura de 10 zile de tratamente cu 4 proceduri zilnice

- Consulatie de final gratuita

- Scrisoare medicala cu diagnosticul si tratamentul efectuat in cadrul clinicii.

image.png
Laptop and Paperwork

acte necesare pentru a beneficia de recuperare medicala si fizioterapie prin casa de asigurari Constanta

- Bilet de trimitere prin casa nationala de asigurari de sanatate, de la medicul de familie sau specialist, valabil, catre specializarea ”Recuperare medicala”, ”Reabilitare medicala” sau ”Fizioterapie”

- Acte de asigurat: adeverinta de la locul de munca + ordin de plata/ cupon de pensie/ dovada platii asigurarii, etc.)

 

- Copie act de identitate

- Card de asigurat

bottom of page