top of page

ortopedie constanta

dragan adriana.jpg

1. Ce inseamna ortopedia ?


Ortopedia este o specialitate medicala care trateaza afectiunile si leziunile sistemului musculo-scheletal(oase, mușchi, ligamente, tendoane, articulații și nervi),  ale aparatului locomotor si ale coloanei vertebrale .

2. Cand e nevoie sa ma adresez unui medic ortoped traumatolog ?
 

Motivele pentru care oamenii vin la medicul ortoped sunt: durerea, pentru a trata leziunile și fracturile apărute în urma accidentelor si atunci cand au anumite afecțiuni cronice, așa cum sunt artrita sau durerile lombare.

 Este recomandat sa vii la o consultatie de ortopedie daca ai urmatoarele simptome:

-dureri cronice ale muschilor sau articulatiilor

-articulatii deformate sau inflamate

-dificultate in a sta drept din cauza durerilor de spate

-leziuni osoase

 

3. Cum se desfasoara o consultatie de ortopedie la centrul de recuperare medicala Fiziozone din Constanta ?


O consultatie de ortopedie constanta incepe cu o discutie intre tine si medic cu privire la simptomele pe care le ai, cand le-ai observat pentru prima data , istoricul medical si cel familial. Apoi urmeaza o examinare fizica in care medicul verifica orice semne evidente ale problemei.


In clinica Fiziozone efectuam ecografie musculo scheletala realizata de medici experimentati si infiltratii intraarticulare.

O consultatie initiala de ortopedie dureaza aproximativ  x minute , in functie de situatie si se poate incheia cu o recomandare de investigatii sau cu un diagnostic direct.

In unele cazuri se efectueaza si consultatia de control , dupa efectuarea tratamentului recomandat sau dupa interventia chirurgicala.

 

 

In centrul de recuperare medicala Fiziozone din Constanta ne bazam pe experienta celor doi medici de renume:

Ortopedie-constanta.jpg

DR. ION
POPESCU-ANDREI

Medic specialist ortopedie-traumatologie, supraspecializat în chirurgia umărului și a mâinii, chirurgia reconstructivă a membrului superior și a plexului brahial, cu competență în medicină sportivă și ecografia aparatului locomotor 

constanta.jpg

DR. SIMION COSMIN

medic specialist ortopedie-traumatologie

"Mulțumesc din suflet colectivului de cadre medicale și nemedicale din cadrul clinicii Fiziozone, pentru profesionalismul de care au dat dovadă, in vederea recuperării mele medicale.

Recomand cu drag.

Stimă și respect."

"In urma cu 8 ani , dupa zeci de investigatii si multa suferinta, am avut norocul si onoarea sa o intalnesc pe doamna doctor Dragan Adriana.
Sunt recunoscatoare doamnei doctor pentru ca mi-a schimbat viata!
Sunt mai optimista, imi desfasor activitatea normal si am o viata normala."

Baciu Ionuț

Grecu Mihaela

bottom of page